Firma Strabag duce staff-ul Consiliului judeţean, în schimb de experienţă, la Berlin

adrian-davidO delegație a Consiliului Județean Hunedoara condusă de preşedintele Adrian Nicolae David efectuează în perioada 17-20 august 2015 o vizită de lucru în Germania, la Berlin. Deplasarea are loc  în urma unei invitații primite din partea firmei STRABAG AG, care se ocupă de construcţia Centrului de Management Integrat al Deșeurilor de la Bârcea Mare.

Potrivit unui comunicat de presă al instituţiei Consilului judeţean, “această vizită de inspecție se desfășoară în conformitate cu condițiile de contract pentru echipamente și construcții din cadrul implementării proiectului SMID în județul Hunedoara.”

Din delegația Consiliului Județean mai fac parte administratorul public Dan Stoian, coordonator al Unității de Implementare a Proiectului ”Sistem de Management Integrat al Deșeurilor în județul Hunedoara” (SMID) și managerul proiectului Eugen Mitriță. Aceștia vor vizita aplicații similare și echipamente din zona Berlin pentru Centrele de Management al Deșeurilor construite de firma STRABAG.