Senatorul Vochiţoiu reprezintă UNPR la discuţiile politice pe tema Codului Fiscal

unprPotrivit unui comunicat al UNPR, ministrul Eugen Nicolicea și senatorul Haralambie Vochițoiu, consideraţi drept specialiști care au experiența și pregătirea necesare pentru susținerea tehnică a punctelor de vedere ale partidului pe tema Codului Fiscal, vor reprezenta UNPR la discuţiile politice care vor demara pe 20 august.

UNPR își exprimă speranța că formatul convenit va conduce la o discuție tehnică solidă privind Codul Fiscal, înaintea unei discuții politice necesară. UNPR își asumă rolul de punte de dialog între lideri și instituții și consideră că toți participanții trebuie să vizeze în primul rând soluțiile propriu-zise și nu eventuale câștiguri politice sau de imagine.

“ Fie că sunt la Putere, fie că sunt în Opoziție, toate partidele au obligația să trateze aceste discuții cu maximă responsabilitate, gândindu-se la interesul național, adică la siguranță și la prosperitate, atât la nivelul societății cât mai ales la nivelul fiecărei familii în parte. Codul Fiscal este mult mai important pentru români și pentru România decât ar putea fi vreodată confruntările sterile dintre partide. Din acest motiv, UNPR promovează dialogul, construcția și buna-credință în abordarea tuturor temelor de interes pentru țară și pentru cetățeni.”,  se mai arată în comunicatul UNPR.