Primăria Vulcan începe lucrările la modernizarea aleilor şi trotuarelor din mai multe cartiere

consiliul local vulcanConsiliul Local al Municipiului Vulcan a adoptat astăzi, în cadrul unei şedinţe extraordinare a Consiliului local un număr de 4 proiecte de hotărâri inițiate de primarul Gheorghe ILE, hotărâri care dau undă verde realizării unor  importante lucrări publice care vizează modernizarea infrastructurii pentru mai multe zone ale localității.

Lucrările vor fi demarate în perioada imediat următoare şi vizează modernizarea de trotuare şi alei rutiere în zona Liceu – Centru Vechi , modernizare trotuare şi alei rutiere în zona Mercur – Liceu, amenajarea de alei pietonale – trepte din zona Şcolii Gimnaziale nr.6 şi  amenjare alee, trotuar şi, scări în cartierul Traian .

Primarul municipiului Vulcan, Gheorghe Ile spune că aceste lucrări de investiţii sunt aşteptate de foarte mulţi cetăţeni ai oraşului,având în vedere faptul că în zonele vizate infrastructura pietonală se afă într-o stare avansată de degradare. „Vorbim despre lucrările de modernizare a trotuarelor de pe strada Nicolae Titulescu, din zona Centru Vechi şi până la Coroeşti, în zona Mercur, dar şi despre câteva străzi din cartierul Micro 3B şi a scărilor de accces pietonal spre acest cartier. Sunt lucrări pe care am promis că le vom face şi iată că, în scurt timp, vor începe şi lucrările”, a declarat Gheorghe Ile, primarul municipiului Vulcan.

Acesta mai dă asigurări că, aşa cum s-a procedat cu toate lucrările publice derulate în ultimii ani la Vulcan, acestea vizează toate zonele din municipiul Vulcan care necesită lucrări de reabilitare şi modernizare a infrastructurii, fiind executate pe rând, în funcţie de disponibilităţile bugetare pe care administraţia vulcăneană le are la dispoziţie. „Dacă am avea fonduri nelimitate la dispoziţie, am comanda execuţia de lucrări pest tot unde sunt necesare, pentru că ne dorim să avem peste tot în Vulcan o infrastructură civilizată. Din păcate, resursele noastre bugetare sunt limitate şi atunci trebuie să intervenim cu investiţii pe rând, în funcţie de priorităţile stabilite de specialiştii din Primărie şi de decizia Consiliului local”, explică Gheorghe Ile.