Primăria Lupeni va avea un nou regulament de apobare a locuinţelor sociale

blocuri lupeniCetăţenii din municipiul Lupeni care au nevoie  de o locuinţă din fondul locativ de stat ar putea avea un nou regulament în baza căreia se vor face repartizările. Asta după ce consilierul local Aurel Uilăcan, în calitate de membru al Comisiei de repartizare a locuinţelor din fondul statului, a propus întocmirea unui Regulament în acest scop.

„Am constat că în municipiul Lupeni locuinele de la Primărie au fost repartizate fără a avea drept fundament un regulament transparent în acest sens şi am decis să iniţiez un proiect de hotărâre pentru aprobarea unui astfel de regulament pe care l-am redactat împreună cu doamna consilier Edit Pavăl şi cu sprijinul domnului secretar Băloi, cărora le mulţumesc”, declar consilierul local Aurel Uilăcan.

Noul regulament de acordare a locuinţelor disponibile din fondul localtiv al Primăriei Lupeni vor fi acordate în baza noului regulament, evident dacă proiectul iniţiat de urel Uilăcan va fi şi validat în plenul şedinţei de Consiliu local de la finele acestei luni.