Au început Zilele orașului Uricani, ediția 2015

La Uricani se află în plină desfășurare ediția din acest an a Zilelor orașului. Deja, în cursul acestei săptămâni auavut loc mai multe activități sportive, care au angrenat un număr foarte mare de iubitori ai fotbalului, șahului, tablelor și multor altor întreceri sportive.

Începând din această seară și până duminică, uricănenii, dar și oaspeții acestora vor avea parte de trei zile de spectacole gratuite, care răspund celor mai variate gusturi. Vineri, la Uricani este Ziua Folclorului. Pe scena în aer liber amplasată în noul centru al orașului, vor urca de la ora 18,00 artiștii Ansamblului popular ”Transilvania”, precum și rapsozii Cornel Todea, Lenuța Ciuta, Andrei calotă, Victorița Lăcătușu și Angelica Flutur.

Sâmbătă, la Zilele orașului Uricani este Ziua Muzicii pentru Tineret. În spectacolul de gală al evenimentului vor evolua Zdob și Zdub, Pact, vescan, Heaven și Strings, alături de numeroși tineri talentați din orașul Uricani și din Valea Jiului. Spectacolul de sâmbătă seara, cre e programat să înceapă de la orele 19,00 se va încheia cu un foc de artificii.

Uricănenii care iubesc muzica de manele nu au fost nici ei uitați, duminică, la finalul celor 3 zile de sărbătoare ale orașului de la capătul de vest al Văii Jiului, se vor putea întâlni, de la ora 19,00 cu doi maneliști celebri: Alex de la Orăștie și Florin Salam.

”Am conceput un program care să fie pe gustul tuturor uricănenilor și vreau să invit, și pe această cale, locuitorii orașului Uricani, cetățenii Văii Jiului dar și pe cei care, în această prioadă se ală în Valea Jiului ca turiști să participe, î număr cât mai mare la Zilele orașului Uricani”, spune Dănuț Buhăescu, primarul orașului Uricani.