Arcașii Răzvan Marcu și Simona Băncilă onorați de Consiliul județean

simona-bancilaPerformanțele sportive ale arcașilor aninoseni de la SCM Deva nu mai constituie, de mult, o surpriză pentru iubitorii de sport din județul Hunedoara. În rândul sportivilor antrenați de Viorel Habian, arcașii Răzvan Marcu și Simona Băncilă au devenit un etalon al performanței în comeptițiile de tir cu arcul, la nivel național și internațional.

Performanțele remarcabile ale celor doi sportivi au fost, din fericire, observate nu doar de iubitorii sportului, ci și de autoritățile județene.

Așa se face că pe ordinea  de zi a ședinței de Consiliu județean dn data de 31 august 2015, la loc de cinste figurează un proiect de hotărâre privind acordarea unor ”Diplome de Excelență” celor doi sportivi remarcabili.

”Este un gest de recunoaștere publică a performanțelor Simonei Băncilă și ale lui Răzvan Marcu, dar și al rolului lor în promovarea județului Hunedoara, gest pe care-l facem cu bucurie”, arată Adrian David, președintele Consiliului județean Hunedoara, concitadin al celor doi sportivi din Aninoasa.