Spitalul din Vulcan are un nou director

doctorul catalin popaDoctorul Cătălin Popa, șeful serviciului de urgență de la Spitalul Municipal din Vulcan a preluat de astăzi conducerea Sputalului Municipal Vulcan, după ce fostul manager, Cristina Baleia a fost demis.

Cristina Baleia a preluat în 2013 conducerea Spitalului Municipal din Vulcan după ce, pe numele fostului manager, dr. Mariana Mateescu  fost deschisă urmărirea penală într-un dosar care vizează abuzul în serviciu. În urmă cu câteva săptămâni, managerul Spitalului din Vulcan, Cristina Baleia a fost vizat, la rândul său, de o anchetă a procurorilor de la Parchetul de pe lngă Judecătoria Petroșani, după ce s-a constat că l-a angajat în funcția de adminisrator al Spitalului pe Mihai Anghel, fără concurs și fără acceptul autorităților administrației locale. Cristina Baleia este suspecată acum de abuz în serviciu, ar primarul Gheorghe Ile a dispus demiterea acesteia din funcția de director al Spitalului din Vulcan.

Până la organizarea unui concurs pentru desemnarea unui nou manager al unității medicale de la Vulcan, interimatul funcției de conducere va fi asigurat de doctorul Cătăin Popa.