Sport, spectacol și distracție la Zilele orașului Uricani

zileuricani10Locuitorii orașului Uricani au avut parte, și în acest an, de o săptămână antrenantă, extrem de frumoasă, generată de sărbătoarea unei noi ediții a ”Zilelor orașului Uricani”.

Pentru reușita acestui eveniment, primarul orașului Uricani a creionat un program bogat de activități, astfel încât cetățenii să poată participa la acțiuni pe gustul lor. Timp de o săptămână, sportul a fost ”cap de afiș” în preocupările legate de timpul liber pentru câteva sute de uricăneni care s-au angrenat în competițiile de fotbal, fotbal-tenis, șah sau table derulate în cadrul Zilelor Orașului.

În week-end a fost, pe o parte,  rândul uricănenilor talentați să urce pe scenă și să-și demonstreze talentul în fața publicului, iar pe de altă patre, a fost rândul oamenilor din Uricani și al celor veniți din celelalte localități ale Văii Jiului, să se bucure de concertele de muzică populară, muzică ușoară și muzică de petrecere organizate de administrația locală de la Uricani. Ca în fiecare an, la Zilele orașului Uricani, mii de oameni au asistat la cele 3 zile de spectacole, bucurându-se de evoluția unor artiști remarcabili precum ”Zdob și Zdub”, Florin Salam, Angelica Flutur, Victorița Lăcătușu, ”Pact”,  Alex de la Orăștie, Vescan, Strings, Cornel Todea, Lenuța Ciuta sau Andrei Calotă și mulți alții.

Anul acesta, alături de uricăneni și de cei care au dorit să le fie alături la Zilele orașului, evenimentul a fost onorat și de două delegații oficiale din Ungaria și Serbia, care au relații de parteneriat cu comunitatea locală din Uricani.

Această prezentare necesită JavaScript.

Evident, primarul Dănuț Buhăescu se declară, la fel ca foarte mulți dintre concitadinii săi, mulțumit de succesul acestui eveniment public. ”Am reușit și în acest an să închegăm un program bun în cadrul Zilelor orașului Uricani și mă bucur că foarte mulți cetățeni au fost prezenți la aceste activități. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au contribuit la realizarea acestui eveniment, de la echipa de organizare din Primărie, la colegii din Consiliul local, la artiștii care au onorat scena de la Uricani și minunatului public care a fost, și în acest an, la Uricani, la înălțime. Le mulțumesc, de asemenea, oaspeților din orașul înfrățit Salgotarjan care au fost alături de noi, precum și delegației din Serbia, care au răspuns invitației de a participa la sărbătoarea orașului nostru”,
ne-a declarat, la finalul acestui eveniment, primarul Dănuț Buhăescu.