Aninoasa se pregătește de petrecere

zilele orasului aninoasaPentru prima dată în ultimii 10 ani, cetățenii din Aninoasa vor avea parte de o zi de petrecere, sub genericul ”Zilele orașului Aninoasa”, organizate în premieră de autoritățile publice locale.

”Cred că, după ani de zile în care la Aninoasa nu au mai avut loc evenimente publice de acest fel, cetățenii orașului merită să aibă parte, la fel ca și ceilalți locuitori din Valea Jiului, de o sărbătiare a orașului”, spune primarul Nicolae Dunca.

Zilele orașului Aninoasa vor avea loc pe 6 septembrie. Pe scena evenimentului vor urca artiști locali talentați, precum Grupul folcloric ”Anena” al Școlii gimnaziale Sf. Varvara din Aninoasa, formația Anena, Petre Crăciunescu, Leo Cozma, Ancuța Timiș, fomația Ad-Hoc și Robert Târnănăveanu, precum și elevii Școlii de muzică ”Asociația Lirică” din Petroșani.

zile aninoasai2Spectacolul de folclor e la Zilele orașului Aninoasa este precedat de încă o zi de spectacole, sâmbătă, 5 septembrie când, de la ora 16,00 vor ruca pe scenă rtiștii Grupului Muzical Coregrafic ” Sfanta Varvara Aninoasa”, Cătălin Stepa, Gheorghe Olteanu, Elevii Scolii de Muzica ” Asociatia Lirica” Petrosani  dar și Nicu si Nicoleta Guță.

Tot în cadrul Zilelor orașului Aninoasa sunt programate și o serie de competiții sportive care vor avea loc sâmbătă, de la orele 11,00.