La Petroșani, noul an școlar începe în Parcul central ”Carol Schreter”

primar in parcDebutul unui nou an școlar este un eveniment important și pentru miile de elevi care urmează cursurile școlilor și colegiilor preuniversitare din Petroșani. Acesta este, de altfel, motivul principal pentru care autoritățile locale de la Petroșani dau acestui eveniment importanța pe care o merită.

”Îmi aduc aminte cât de important era pentru noi, ca elevi, momentul începutului de an școlar. Cred că acesta este cel mai frumos și cel mai emoționant moment din viața unui elev. Tocmai de aceea, la Petroșani am luat decizia, cu câțiva ani în urmă, de a face acest moment unul memorabil pentru elevii din orașul nostru. La fel se va întâmpla și în acest an când noul an școlar 2015-2016 va începe la Petroșani tot în Parcul central ”Carol Schreter”, acolo unde i-am invitat pe toți elevii de la unitățile de învățământ preșcolar, școlar, gimnazial și liceal să participe la ceremonia pe care o organizăm în parteneriat cu toate unitățile de învățământ din Petroșani”, ne-a decarat Tiberiu acob Ridzi, primarul municipiului Petroșani.

Acesta apreciază că revenirea elevilor în sălile de clasă găsește unitățile de învățământ din Petroșani pregătite corespunzător pentru activitățile care se vor derula aici până la mijlocul anului viitor. Primarul Petroșaniului le dorește tuturor elevilor și dascălilor succes în noul an școlar.