Noi servicii medicale la Spitalul Municipal Vulcan

spital1Agenda noului manager al spitalului din Vulcan – dr. Cătălin Popa, cu acțiunile stabilite pentru ultimele 4 luni ale acestui an, este plină.

Indiferent că vorbim despre deschiderea de noi servicii medicale, demararea unor noi lucrări de amenajări sau finalizarea celor începute în ultima vreme și asigurarea tuturor elementelor necesare organizării întregii activități medicale, vorbim despre același lucru: acordarea atenției optime pentru creșterea calității actului medical și a standardului de servicii oferite pacienților.

Concret este vorba despre amenajarea până la sfârșitul anului a celor 3 cabinete noi pentru consultații de specialitate, odată cu venirea celor trei medici rezidenți, care vor completa paleta de servicii medicale de la Vulcan, cu cele de: oftalmologie, endocrinologie, diabet zaharat și boli de nutriție. Este important de menționat că cei trei medici tineri au ales ca după absolvirea studiilor, să se întoarcă în Valea Jiului, pentru a profesa în folosul sănătății oamenilor de aici.

spital2Tot pentru dezvoltarea serviciilor medicale, în perioada imediat următoare vor fi demarate lucrările de amenajare a Compartimentului de Paleative, care va funcționa la etajul I din spital și care este destinat pacienților cu boli cronice cărora le vor fi oferite servicii spitalicești menite să le confere o mai bună calitate a vieții, în condițiile unor boli incurabile.

În zona administrativă- managerul spitalului – dr. Cătălin Popa – are în atenție finalizarea în cursul zilelor viitoare a amenajării curții din spatele spitalului, care va permite pacienților internați, să petreacă momente de relaxare într-un loc agreabil.

”Se are de asemenea în vedere rezolvarea problemei parcărilor de mașini care să permită o fluidizare a circulației din zona policlinicii și spitalului. Toate aceste repere de activitate au la bază colaborarea cu administrația publică locală”, ne-a declarat dr. Cătălin Popa, directorul Spitalului Municipal Vulcan.