PNL Petrila nu tolerează numirea unui nou director la societatea falimentară Edil Urban

pnlpetrilaPNL Petrila informează opinia publică, prin intermediul unui comunicat de presă, asupra faptului ca, deși societatea locală de gospodarie Edil Urban se afla în stare de insolvență, administrația locală și un grup de consilieri locali încearcă să readucă în discuțieîinființarea unui post de conducere în cadrul acestei firme.

”Grupul consilierilor PNL și Organizatia PNL Petrila rămân consecveni poziției adoptate pe acest subiect, considerând căa îin condițiile economice în care se află societatea Edil Urban Petrila, nu se justifică înființarea acestui nou post de conducere. Mai mult, având în vedere faptul că majorarea tarifelor la gunoi a fost argumentată cu lipsa resurselor financiare, în mod evident crearea unui nou post de conducere contravine principiilor pe care se bazează însăși procedura de reorganizare judiciară a societății”, se arată în comunicatul liberalilor petrileni.

În acest context, PNL Petrila atrage atenția autorităților locale că, indiferent de interesele politice care stau la baza propunerii de înființare a unui nou post de director la Edil Urban, acest lucru contravine intereselor cetățenilor din orașul Petrila. În acest sens, grupul consilierilor PNL Petrila se va opune oricărei încercări de validare a unei alte organigrame a societății de gospodarie în Consiliul local și atrage atentia că astfel de practici nu pot fi tolerate.