Mesajul comunităților locale la început de nou an școlar

tiberiuiacobridziŞcoala este locul în care se modelează minţi şi unde elevii descoperă noi lumi, imaginare şi reale, pătrunzând toate tainele ce ne înconjoară. Este locul care creionează şansa fiecărui copil de a merge înainte, pe drumul cunoaşterii şi al culturii. Este locul ce are puterea de a-i oferi fiecărui elev ce îi trece pragul şansa de a evolua şi de a-şi îmbunătăţi viaţa.

Începerea unui nou an şcolar este un nou început, plin de speranţă, încredere şi bucurie, iar, cu această ocazie, vreau să le mulţumesc profesorilor pentru pasiunea cu care îşi fac meseria şi să le doresc multă putere de muncă. Părinţilor le doresc să aibă parte doar de bucurii pentru împlinirile copiilor lor, iar elevilor, să aibă parte de succese, şi să nu uite să viseze, căci visele, prin muncă, disciplină şi cunoaştere, devin realitate.

 Tiberiu Iacob Ridzi

Primarul municipiului Petroşani

***

ile gheorghe1Școala și educația constituie unele dintre cele mai importante repere din viața comunității noastre locale.

Ne dorim cu toții ca elevii din Vulcan să vină cu plăcere la școală, așa cum ne dorim ca, împreună cu dascălii lor, să obțină rezultate bune și foarte bune în procesul educațional. Tocmai de aceea, în ultimii ani, la Vulcan, am acordat o atenție deosebită sistemului de educație și am reușit să transformăm în mod radical în bine infrastructura școlară din orașul nostru.

La deschiderea noului an școlar 2015-2016, le doresc tuturor profesorilor, elevilor și părinților ca toate eforturile depuse pentru performanța educațională să le fie încununate de rezultate bune și foarte bune.

Mult succes în noul an școlar !

 

Gheorghe Ile

Primarul municipiului Vulcan

***

buhaesscuLa început de drum, în anul școlar 2015-2016, îmi exprim încrederea în dăruirea și competența învățătorilor și profesorilor, în buna lor credință și puterea de a modela personalități, de a oferi modele de viață și profesie copiilor noștri.

Fie ca împreună, dascăli, copii, părinti, comunitate să ne unim eforturile în folosul celor ce sunt pe drumul cunoașterii, al descoperirilor și al formării personalității.

 Cu ocazia  începerii noului an școlar, le transmit în numele Primăriei orașului Uricani și al meu personal, elevilor noștri, multă putere de muncă și reușite pe măsura efortului depus. Părinților și cadrelor didactice le doresc multă răbdare, decizii înțelepte și să ne bucurăm împreună, la sfârșitul anului școlar, văzând satisfacția care va licări în ochii copiilor noştri. Succes tuturor în noul an școlar !

 

Dănuț Buhăescu

Primarul orașului Uricani

***