Deschiderea noului an școlar la Uricani

anscolaruricani1La Uricani, emoția începereii unui nou an școlar este, de fiecare dată, la cote ridicate. Așa a fost și în acest an în care elevii s-au reîntors la locurile lor din băncile Școlii gimnaziale din Uricani sau ale Liceului Tehnologic ”Retezat”, ori la grădinițele de pe raza orașului. Toate untățile școlare au fost pregătite, așa cum se cuvine, pentru debutul unui nou an de învățământ.

Tot ca de fiecare dată, evenimentul deschiderii noului an școlar a fost onorat și de către primarul orașului Uricani, Dănuț Buhăescu. cesta le-a urat mult succes tuturor elevilor care au început astăzi școala. ”Vă urez putere de muncă, ambiție și  reușite așa cum vă doresc să aveți un an școlar mai bun decât toate celelalte !”, le-a spus Dănuț Buhăescu celor prezenți la deschiderea noului an școlar de la Uricani.

anscolaruricani2La deschiderea noului an școlar de la Uricani, alături de primaul orașului, au mai participat, în calitate de invitați, viceprimarul Corneliu Braia, inspectorul școlar Dana Luiza Cioară și mai mulți membri ai Consiliului local al orașului Uricani.