La PSD Hunedoara nimic nu se schimbă, dar totul se trasformă

psdLegea universală enunțată de Antoine Lavoisier, potrivit căreia în natură nimic nu se schimbă, ci totul se transformă, pare a avea o aplicabilitate practică și în politică. Cel puțin la nivelul Partidului Social Democrat din județul Hunedara.

Organizația politică a social-democraților hunedoreni s-a reunit sâmbătă, 12 septembrie, într-un maraton al Conferințelor în cadrul cărora au fost desemnați, pe rând, președintele organizației de tineret, președintele organizației de femei și președintele filialei județene a PSD. Apoape 500 de delegați de la toate organizațiile locale din județul Hunedoara s-au reunit în acest scop la Hunedoara, Conferința PSD fiind onorată și de președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea și președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, precum și de liderul interimar al orgazației de femei a social-democraților, Viorica Dăncilă.

Alegerile interne de la PSD Hunedoara nu au adus foarte multe schimbări, singura ”noutate” fiind alegerea lui Dacian Ciodaru (directorul aministrativ al Universității din Petroșani) în funcția de președinte al Tineretului Social-Democrat (TSD) din județul Hunedoara. O surpriză ar putea fi renunțarea la funcția de secretar al organizației de către primarul Simeriei, Emil Râșteiu.

Această prezentare necesită JavaScript.

Deputatul Laurențiu Nistor a fost reconfirmat sâmbătă, la Conferința județeană a organizației PSD Hunedoara, în funcția de președinte al
social-democraților din județ, fiind de altfel, singurul candidat pentru această funcție. De asemenea, deputatul Natalia Intotero a fost reconfirmaă în funcția de președinte al organizației de femei a PSD Hunedoara.

Cu aceast nouă echipă de conducere, PSD își dorește să devină la propriu prima forță politică din județul Hunedoara. În acest sens, PSD va propune electoratului din județul Hunedoara, acei candidați care pot aduce victoria social-democraților în cât mai multe localități din județul Hunedoara.