Încep lucrările de reabilitare a drumurilor din Dâlja

drum daljaAutoritățile locale de la Petroșani au decis ca suma de 300.000 de lei primită, luna aceasta de la Consiliul județean pentru drumuri, să fie utilizată pentru reabilitarea și întreținerea drumurilor comunale din zonele rurale Dâlja Mare, Dâlja Mică și Peștera.

”Este vorba despre câteva drumuri comunale care asigură accesul în satele Dâlja Mare și Dâlja Mică, dar și în cătunele din zona Peștera, pentru care am decis să alocăm acești bani primiți de la Consiliul județean, în vederea efectiării unor necesare lucrări de întreținere și reparare a acestor drumuri. Este o soluție absolut neceară, pe care trebuie să o adoptăm până n momentul în care vom identifica resursele de finanțare necesare pentru modernizarea și asfaltrea completă a acestor drumuri”, apreciază Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiuolui Petroșani.

Decizia de repartizare a fondurilor pentru aceste lucrări a fost liată în șednța Consiliului local Petroșani din 17 septembrie. Lucrările urmează acum să fie demarate, în cel mai scurt timp, astfel încât sezonul rece să găsească aceste drumuri într-o stare mult mai bună.