PPDD a devenit istorie și la Petroșani

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Organizația locală a PPDD Petroșani a fost absorbită, săptămâna trecută, de către UNPR. Astfel, începând cu data de 16 septembrie, formațiunea politică fondată de jurnalistul Dan Diaconescu și-a încetat existența și la Petroșani.

Întregul Birou de coordonare a filialei Petroșani a PPDD, format din 15 membrii, repcum și cei 2 consilieri locali ai acestei formațiuni politice vor face parte de acum din structura de conducere locală a UNPR. Decizia a afost anunțată chiar de către liderul UNPR Petroșani, Tiberiu Iacob Ridzi. ”Conform protocolului dintre UNPR și PPDD, întregul Birou de coordonare al PPDD va fi cooptat, desigur în măsura în care oamenii vor dori acest lucru, în Biroul Permanent al UNPR Petroșani. De asemenea, cei doi consilieri locali ai acestui partid se vor alătura celorlalți 4 consilieri pe care UNPR îi ae la Petroșani, asfel încât UNPR va avea p echipă de 6 din cei 19 consileri locali ai municipiului Petroșani”, a informat Tiberiu Iacob Ridzi.

Președintele UNPR Petroșani mai spune că fostul lider local al PPDD, Ioan Toma va fi desemnat drept vicepreședinte al UNPR. Potrivit acestuia din urmă, fostul PPDD vine în noua echipă cu o ”zestre electorală” de 1000 de membri activi.

Tiberiu Iacob Ridzi apreciază că fuziunea prin absorbiție a PPDD cu UNPR aduce un plus de forță partidului condus de Gabriel Oprea, atât în actuala configurație politică a Consiliului local de la Petroșani, cât mai ales în perspectiva alegerilor locale și parlamentare din 2016.