Enel. Energia fiecărei secunde. De 10 ani în România

enel_26404200Enel a lansat astăzi campania de comunicare “Enel. Energia fiecărei secunde”, celebrând astfel cei 10 ani de prezență pe piața din România.

Prin campania de imagine “Enel. Energia fiecărei secunde”, Enel își asumă energia cu care umple momentele importante din viața clienților săi. În spatele fiecărei secunde se găsește pasiunea și dedicarea angajaților Enel care vor să ofere clienților confort, respect și siguranță prin utilizarea celor mai avansate tehnologii.

 “Momentele cu adevărat importante din viața unui om se măsoară în secunde. Astfel de secunde decisive, ascund în lăuntrul lor, prin intensitatea pe care o ating, o cantitate uriașă de energie, emoție, forță și determinare. Astfel de secunde sunt cele care pot schimba viața unui om, îi pot reda încrederea în sine sau îl pot ajuta să-i regăsească pe cei dragi. Secundele esențiale și energia care le alimentează sunt descrise într-un film dens, care cuprinde trei povești de viață în care lumina apare ca un personaj autentic. Un limbaj cinematografic modern, articulat cu inventivitate și sensibilitate, exprimă prin imagini memorabile bucuria de a trăi viața din plin”, a declarat Radu Coșarcă, Head of Communications, Enel, explicând conceptul pe care se bazează prima campanie de imagine a Enel în România.

Începând din seara aceasta, video-ul care ilustrează locul pe care îl ocupă Enel în viața oamenilor, va rula pe ecranele televiziunilor și va fi online în social media, în timp ce în zilele următoare vor fi tipărite și machete în publicațiile print.

Din echipa care a lucrat la campanie fac parte: Radu Coșarcă, Head of Communications, Enel; Adriana Tabac, Head of Advertising, Enel; Gabriel Trăistaru, Digital Communication Responsible, Enel, din partea companiei. Agenția de creație responsabilă de realizarea campaniei este Centrade, din echipă făcând parte: Mona Opran, COO; Oana Bereny, Account Director; Alexandru Aldea, Senior Account Executive; Marius Tianu, Co Creative Director.

Spotul a fost realizat cu ajutorul casei de producție: Saga Film; regizor: Razvan Marculescu; DOP: Alessandro Feira Chios; Postproductie: Chainsaw Europe.