Angajatorii și absolvenții sunt invitați vineri la Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți

bursa locurilor de muncaAgenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Hunedoara organizează vineri, 25 septembrie 2015, Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți.

Acţiunea se va desfăşura în această zi pe plan naţional, dar şi în reţeaua teritorială AJOFM a judeţului Hunedoara, la sediile instituției din DEVA, SIMERIA, HUNEDOARA, ORĂŞTIE, CĂLAN, HAŢEG, PETROŞANI, LUPENI, VULCAN, BRAD, între orele 900 –1300.

”Obiectivul principal al acestui eveniment îl constituie creşterea gradului de ocupare pentru absolvenţi, nefiind excluse alte categorii de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, prin întâlnirea directă a cererii cu oferta de locuri de muncă, în condiţiile unei concurenţe loiale şi transparente, care să permită realizarea unui echilibru între acestea, în timpul cel mai scurt”, spune Nicolae Fara, directorul executiv al AJOFM Hunedoara.

Acesta a mai declarat că angajatorii pot beneficia de subvenţii, conform prevederilor Legii nr. 76/2002, dacă oferă absolvenţilor oportunitatea de a ocupa locurile de muncă pe care le au disponibile. Totodată, absolvenţii înregistraţi la agenţiile pentru ocuparea forţei de muncă pot beneficia, la rîndul lor, de prime de încadrare, ca urmare a angajării cu normă întreagă, pe o perioadă mai mare de 12 luni.

Agenţii economici din judeţ pot depune oferte de locuri de muncă vacante până în data de 25 septembrie 2015 la A.J.O.F.M. Hunedoara, Deva, Piaţa Unirii, nr. 2, tel. 0254.216.151 sau la cea mai apropiată agenţie locală pentru ocuparea forţei de muncă.