”Grupul de prieteni” din Petroșani a reluat seria acțiunilor caritabile

grupul de prieteni1O nouă acțune caritabilă purtând semnătura Asociației ”Grupul de prieteni” din municipiul Petroșani a avut loc astăzi la Școala nr. 2 din cartierul Colonie, aparținând Colegiului Tehnic ”Dimitrie Leonida”.

Consilierii locali Lavinia Grigoriu și Costel Postolache, directorul INSEMEX, George Artur Găman, jurnalistul Ileana Firțulescu, juristul Dorel Neamțu și Mariana Popa au reprezentat ”Grupul de preteni” care au dat o mână de ajutor clasei de copii a educatorarei Ildy Nemeș, care aveau nevoie de completarea rechizitelor școlare la început de nou an școlar. Tot ca urmare a donației făcute de Grupul de prieteni, elevii de la Școala nr. 2 din Petroșani vor avea în clasă și o modernă tablă magnetică.

grupul de prieteni2”Creșterea în armonie, educația aleasă, sănătoasă a copiilor noștri sunt cele mai bune investiții! Este o încântare să-i vezi pe cei mici scotocind în plase arătându-și unul altuia lucrușoarele primite!”, au declarat reprezentații Asociaței ”Grupul de prieteni” după acțiunea de astăzi, care constituie începutul unei noi serii de acțiuni caritabile pe care oamenii cu suflet reuniți în această asociației intenționează să le deruleze în perioada următoare.