Vineri, porți deschise la ”Zoo Hunedoara”

zoo hunedoaraAsociația “En-Hacore” în partenriat cu autoritățile locale din municipiul Hunedoara organizează vineri, 25.09.2015, ora 15.30,  în incinta Grădinii Zoologice din Hunedoara, seminarul intitulat “Porți Deschise” în cadrul “Centrului interactiv pentru educație nonformală și voluntariat Hunedoara”. Proiectul este  finanțat prin programul RO10 – Copii și tineri aflați în situații de risc și inițiative locale și regionale pentru reducerea inegalităților naționale și pentru promovarea incluziunii sociale, din cadrul Mecanismului financiar SEE 2009-2014.

Potrivit organizatorilor, prin acest proiect se urmărește reducerea efectelor situațiilor de risc în care se află copiii și tinerii până la 26 de ani, prin dezvoltarea unei inițiative ce susține prevenirea abandonului școlar, reducerea inegalităților, excluziunii sociale și diversificarea metodelor de educație, complementare celor formale, cu scopul formării unui stil de viață.

Scopul evenimentului Seminar “Porți Deschise” constă în conștientizarea comunității despre viziunea în urma căreia au loc activitățile propuse în cadrul centrului. Evenimentul “Porți Deschise” presupune interacțiunea directă cu comunitatea, informarea și motivarea liderilor de a participa activ.