Noul an universitar se deschide luni și la Petroșani

deschidere an universitarUniversitatea dn Petroșani deschide luni, 28 septembrie, noul an universitar, prin intermediul unei festivități organizate în Aula mare a Universității. Evenimentul va avea loc începnd cu ora 11,00 fiind așteptați să participe studenți, profesori dar și invitați din cadrul comunității locale.

Cu ocazia începerii noului an universitar de la Petroșani, primarul Tiberiu Iacob Ridzi a  transmis următorul mesaj:

Municipul Petroșani este astăzi un important punct de reper pe harta academică a României și un respectat centru universitar din întreaga Europă. Iată de ce, studenților, profesorilor și întregii comunități academice de la Petroșani le revine o misiune onorantă de a duce mai departe bunul renume al acestei instituții de învățămnt superior cu care comunitatea Petroșaniului se mândrește.

Studenților care încep, de astăzi, un drum anevoios dar, în același timp, frumos și util în perspectiva profesiei pe care și-au ales-o, le doresc mult succes în noul an universitar. Gândurile mele se îndreaptă și spre colectivul de cadre didactice al Universității din Petroșani, cărora le doresc o activitate prodigioasă în noua sesiune academică pe care o începem astăzi.

Tuturor, mult succes !

 

Tiberiu Iacob Ridzi

Primarul munipiului Petroșani