Cadouri din suflet pentru vârstnicii din căminul de la Lonea

grupul de prieteniPersoanele în vârstă găzduite la Centrul pentru Asistență a persoanelor în vârstă de la Lonea au avut astăzi, de Ziua Mondială a Vârstnicilor, bucuria de a primi vizita unor oameni de suflet. O parte dintre membri Asociației caritabile ”Grupul de prieteni” din Petroșani a găsit de cuviință să sărbătorească această zi alături de oamenii  de la Centrul de Asisteță Socială de la Lonea.

Dincolo de cadourile oferite cu generozitate de Ileana Firțulescu, Mariana Popa, Costel Postolache, Octavian Popescu și Dorel Neamțu, în numele generoasei asociații caritabile, bucuria cea mai mare a bunicilor de la Lonea a fost generată de cele câteva ore petrecute n compania acestor oameni pentru care generozitatea a devenit un mod de viață.

”De ziua lor mondială, am vrut și am putut să le cântam „La mulți ani!” bunicuților (cumîii numeste directorul Doru Codrea zis și ‘balsam de suflet’) de la Centrul de Asistență Socială Petrila-Lonea. Câteva venerabile doamne s-au pregătit îmbrăcând hainele bune, și-au pus un ruj discret și cu toții au cântat alături de noi, Grupul de Prieteni… Să va fie toamna vieții plină de culoare și bucurie !”, descrie Ileana Firțulescu, președintele Asociației Grupul de Prieteni, emoția evenimentului de astăzi.grupul3

grupul 2