Ziua Vârstnicilor a readus în atenție familiile de aur ale Petroșaniului / GALERIE FOTO

petrosani21 de cupluri care au ajuns la vârsta nunții de aur ( 50 ani) și de platină( 60 ani) au fost astăzi omagiate în cadrul festivității organizată în mod tradițional la Petroșani pentru doamnele și domnii care au străbătut împreună timpul.

”Trăiesc de fiecare dată, la întâlnirea cu aceste familii de aur ale Petroșaniului, o emoție aparte. Așa cum le-am transmis și direct, le doresc încă o dată să fie cât mai fericiți, clipă de clipă, cât mai mult timp. Gândurile mele de mulțumire și recunoștință se îndreaptă cu acest prilej și către toți cei ce alcătuiesc această mare familie a seniorilor comunității noastre, oameni care se identifică în mare măsură cu tot ceea ce înseamnă dezvoltarea și modernizarea Petroșaniului ultimelor decenii. Este un sentiment minunat acela de a te simți în familie. Este sentimentul de acasă retrăit astăzi din plin”, a descris primarul Tiberiu Iacob Ridzi emoția evenimentului de astăzi.

De data aceasta, la Petroșani, familiile care au primit felicitările administrației locale pentru 50 de ani și chiar 60 de ani de căsătorie, sunt următoarele:

ANGHEL ȘTEFAN și FILARETA

ANTONIE GHEORGHE și CLEMENȚA

BUZGĂU ALEXANDRU și CORNELIA

CĂLDARE GHEORGHE și ANA

COCOLAN RUSU și ILINA

FARKAS ALBERT și ERICA

GIURGIU NICOLAE și ELISABETA

HORA ȘTEFAN și ILEANA

IOVA CONSTANTIN și IULIȘCA

KECSETI ERNEST și GIZELA

MUNGIU ȘTEFAN și EUGENIA

NICOLAESCU CONSTANTIN și ELENA

SZATMARI IOAN  și ANA

BOȚA BUMITRU și MARIA

GAIȚĂ ION și OLGA

LUPAȘCU RADU și ANASTASIA

PASTERNAK GAVRILĂ și ROZALIA

PORTASĂ COSTICĂ și VICTORIA-CĂTĂLINA

TĂNĂSESCU GHEORGHE și MARIA

GALERIE FOTO ZIUA VÂRSTNICILOR LA PETROȘANI:

Această prezentare necesită JavaScript.