Discuții promițăroare între sindicate și UNPR

Liderul UNPR, Gabriel Oprea participa la sedinta de plen a Parlamentului, în care se voteaza nominalizarea senatorului PNL Mihai Razvan Ungureanu la conducerea Serviciului de Informatii Externe, in Bucuresti, marti, 30 iunie 2015. DRAGOS SAVU / MEDIAFAX FOTO

 

Ministrul delegat pentru Relația cu Parlamentul, deputatul Eugen Nicolicea și președintele Departamentului pentru muncă, protecție socială, combaterea discriminării și relația cu sindicatele al UNPR, senatorul Haralambie Vochițoiu au răspuns astăzi invitației lansate de organizațiile sindicale de a avea o rundă de consultări. Liderii UNPR s-au întâlnit astăzi la sediul partidului din Capitală cu preşedintele Confederaţiei Sindicale Meridian, domnul Ion Popescu și cu președintele Uniunii Sindicatelor Libere din Metrou, domnul Ioan Cornel Rădoi.

În cadrul discuțiilor, au fost abordate o serie de aspecte privind salarizarea și drepturile angajaților, în general, legea dialogului social și posibilitatea realizării unui parteneriat Guvern – Parlament – Sindicate.

„În perioada imediat următoare, UNPR va elabora un pachet legislativ care să soluționeze o parte din aspectele puse astăzi în discuție”, a subliniat ministrul Eugen Nicolicea.

„Pentru că acţiunile UNPR au ca principal obiectiv asigurarea siguranţei şi prosperităţii pentru România, vom acorda o atenţie deosebită tuturor aspectelor puse în discuție”, a precizat senatorul Haralambie Vochițoiu.

Și aceste discuții, se înscriu în viziunea UNPR și a președintelui partidului, vicepremierul Gabriel Oprea, de a asigura pe lângă securitate națională, bunăstare și securitate socială, românilor.

Sursa Foto: Mediafax