În Valea Jiului, PRM continuă lupta politică !

pozaprmLiderii organizațiilor locale ale P.R.M. din Valea Jiului s-au reunit la sediul PRM Petroșani, în cursul acestei săptămâni pentru a pune la punct câteva detalii organizatorice care se impun odată cu situația creată în această formațiune politică după trecerea în neființă a președintelui PRM, Corneliu Vadim Tudor.

La întâlnirea de la Petroșani au fost prezenți, alături de liderul organizației județene P.R.M. Hunedoara, Emanoel Andronache,  liderii tuturor organizaților acestui partid din Valea Jiului, respectiv   Gheorghe Beres (P.R.M. Petroșani  ), Maria Gudacu (P.R.M. Aninoasa),   Ion Florean (P.R.M. Vulcan) , Ionuț Năsălean (P.R.M. Lupeni) și Felicia neagu ( P.R.M. Uricani).

În cadrul acestei reuniuni poltiice, liderul judetean al P.R.M. a făcut o prezentare a situatiei actuale din partid dupăa trecerea în eternitate a liderului Corneliu Vadim Tudor, așa cum a fost ea evidențată și la întrunirea Consiliului National al  P.R.M.din 10 octombrie 2015 și la Congresul al VI -lea al P.R.M. din 31 octombrie 2015.

Emanoel Andronache a arătat ca P.R.M. va continua linia politica trasată de liderul Vadim Tudor, înțelegând prin aceasta continuarea luptei împotriva mafiei , a crimei organizate din politica românească.  ”Activul P.R.M. va trebui să se identifice și să se prezinte în fața electoratului în anul electoral 2016 cu o ofertă atractivă, atâat prin calitatea candidaților pe care partidul îi  va propune la alegerile locale și parlamentare, cât și prin programul electoral care va trage un semnal serios de alarmă cu privire la accentuarea gravă a sărăcirii celei mai mari părți din populația țării și a părăsirii masive de către tineri a țării, în căutarea locurilor de muncă”, ne-a declarat preșdintele PRM Hunedoara, Emanoel Andronache.

Acesta mai arată că P.R.M. le cere tinerilor să nu mai părăsească țara, ci să se alăture Partidului România Mare pentru a contribui decisiv la găsirea unor soluții economice și politice , pentru viitorul lor în România natală.