Tinerii progresiști din Petroșani i-au celebrat pe bunicii de la Centru pentru persoane vârstnice de la Dărănești

unpr1Joi 1 octombrie, cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice, o delegație a Organizației de Tineret a Uniunii Naționale pentru Progresul României i-a vizitat la orele 17:00  pe bunicii de la Centrul pentru persoane vârstnice din Dărăneşti. Tinerii UNPR-iști au fost primiți cu multă căldură de venerabilii rezidenți și de personalul instituției. La acest ceas festiv, s-au depănat amintiri, s-au împărțit pachete cu fructe și s-au trăit momente emoționante. În încheiere, delegația compusă din Vlad Alexandru Lăutaru, Răzvan Ivănuș, Eugen Lucian Negreanu, Cosmin Diaconu, Alexandru Băltărețu și un grup de elevi inimoși ai Colegiului Tehnic „Hermes” au făcut o fotografie de grup, nu înainte de a promite că vor reveni cât mai des.

„A fost foarte frumos să-i văd pe bunici de ziua lor și recomand tuturor să îi viziteze, pentru că bucuria din ochii lor este neprețuită,” a spus Răzvan Ivănuș – președinte interimar al Organizației de Tineret a UNPR Petroșani.

unpr3„Mă bucur că ne-am mobilizat pentru a le aduce zâmbetul pe buze vârstnicilor; urmând să-i revedem cu prima ocazie. Părintele Gabriel Bulf a făcut o treabă exemplară aici; condițiile sunt foarte bune iar doamnele din personal sunt dedicate îngrijirii bunicilor,” a remarcat Vlad Alexandru Lăutaru – vicepreședinte al Organizației de Tineret UNPR Filiala Hunedoara.