Mai multe străzi din Petrila și Aninoasa au primit asfalt nou

asfalt tudor vladimitescu petrila2Și în acest an, în Valea Jiului, toamna se numără… drumurile nou asfaltate. De departe, cele mai mari investiții privind modernizarea arterelor rutiere se derulează în Aninoasa, acolo unde Consiliul județean a finalizat jumătate din drumul care leagă zona Iscroni de centrul Aninoasei, iar Primăria a finalizat, la rîndul ei, lucrările de asfaltare de pe strada Costeni. Tot la Aninoasa, drumarii de la CNADNR se pregătesc, la rândul lor, să toarne asfalt pe porțiunea de DN 66 A de la intrarea în oraș dinspre Livezeni și până la ieșirea din oraș, spre Vulcan.

asfat strada catanesctiȘi la Petrila asfaltul proaspăt se așterne peste străzile orașului. Una dintre cee mai circulate artere rutiere, mai ales în perioadele în care drumul principal este închis pentru diverse manifestri cultural-artistice, strada Tudor Vladimirescu în speță, a fost asfaltată integral zilele acestea.

Acțiuni similare s-au derulat și la Uricani, unde drumarii au modernizat DN66 în zona centrală a satului de la Cîmpu lui Neag.

Lucrările de asfaltare în localitățile Văii Jiului vor continua în această toamnă, până când vremea va permite acest lucru. Astfel, se află în pregătie, cu finanțare deja aprobată și ordin de începere a lucrărilor dat, cealaltă jumătate a drumului care leagă Iscroniul de centrul orașului Aninoasa, drumul din zona Dincă Vulcan până la telegondolă, dar și drumul național 66, pe Defileul Jiului.