Ziua Educatorului la Vulcan / GALERIE FOTO

vulcanedu1Dascălii din Vulcan au avut parte astăzi, cu ocazia Zilei Mondiale a Educației, de un ”tratament” special din partea autorităților locale. Gazdă a unui eveniment dedicat învățătorilor și profesorilor din unitpțile de învățământ vulcănene a fost chiar primarul municipiului Vulcan, Gheorghe Ile. Acesta a ținut să le mulțumeasă profesorilor pentru rolul lor în viața comunității locale, reamintindu-le că pentru Primăria și Consiliul local din Vulcan, educația s-a aflat, în ultimii ani, în centrul activităților investiționale derulate de administrația locală.

”Avem, la Vulcan, cele mai moderne unități de învățământ din Valea Jiului, iar proiectul nostru referitor la reabilitarea școlilor a fost apreciat drept cel mai important din România”, le-a spus Gheorghe Ile profesorilor din Vulcan. Acesta a mai precizat că de acum este datoria profesorilor și a elevilor să confirme prin performanțe școlare, eficiența acestor investiții, arătând că educația rămâne o prioritate în atenția administrației locale de la Vulcan.

Primarul municipiului Vulcan a conferit și câteva diplome și plachete de onoare pentru câțiva dascăli care, după peste 4 decenii la catederă, sunt beneficiaci ai unei binemeritate pensii, asigurându-i totodată că activitatea și numele lor vor rămâne și de aici înainte demne de respectul și aprecierea întregii comunități locale.

Pentru ca Ziua Dascălilor să fie întregită așa cum se cuvine, cei mai talentați dintre elevii unităților de învățămnt din Vulcan, pregătiți de dascăli inimoși, au făcut încă o dată dovada talentului lor artistic într-un spectacol oferit cu toată dragostea doamenlor și domnilor profesori.

 

ZIUA EDUCAȚIEI LA VULCAN – GALERIE FOTO:

Această prezentare necesită JavaScript.