Astăzi începe Târgul de Produse Tradiționale de la Petroșani

piata devaÎncepând de joi, 15 octombrie și până duminică, 18 octombrie la Petroșani se desfășoară o nouă ediție a Târgului de Produse Tradiționale. Evenimentul este organizat de Primăria municipiului Petroșani și are drept scop punerea în valoare a produselor naturale autentice, specifice atât zonei Văii Jiului ct și altor regiuni ale țării.

Timp de 3 zile, cetățenii din Petroșani și Valea Jiului vor avea ocazia să achiziționeze produse de sezon și diverse produse tradiționale la cele mai bune prețuri, dar și să se bucure de o serie de spectacole care vor avea loc pe scena în aer liber amplasată în fața Casei de cultură de la Petroșani. În plus, administrația locală de la Petroșani a pregătit pentru toți participanții la acest eveniment, o sesiune de degustare a unor produse culinare specifice momârlanilor, respectiv tocană de oaie cu mămăliguță și păsat, pregătite chiar de către reprezentnați ai comunităților de momrlani din zona Petroșaniului.

Timp de 4 zile, de joi după-amiaza și până luni dimineața, circulația rutieră în centrul municipiului Petroșani, de la Hotel Petroșani la intersecția Jiul Shoping Center, va fi închisă pentru defășurarea, în bune condiții, a acestui eveniment.

targul de produse de la petrosani