Se redeschide magazinul Domo la Shopping City Deva

Vizual_comunicat de presa_Domo DevaRetailerul electroIT Domo a re-deschis astăzi,15 octombrie, magazinul din Deva la parterul celui mai mare mall din județul Hunedoara – în Shopping City Deva (Calea Zarandului 87). Cu această ocazie, special pentru locuitorii orașului Deva, echipa din magazinul Domo și-a așteptat joi vizitatorii cu o petrecere de casă nouă, în care au preparat pe loc pentru toți minuturi gustoase și băuturi speciale folosind aparatele electro-casnice din gama Westwood, marcă disponibilă exclusiv în rețeaua Domo, care oferă produsele de care ai nevoie la un preț corect.

Astfel, deveniis-au bucurat de smoothie-uri naturale din fructe proaspete și aperitive delicioase, iar demonstrațiile cu produsele Westwood (sandwichmaker, toaster, blender, cafetieră, storcător de fructe etc) au arătat că oricine poate să se bucure de un produs eficient, rapid și ușor de folosit, la un preț mai mic decât cel mai mic preț.

Într-un spațiu nou de 370 mp, magazinul Domo va pune la dispoziția deveniloro gamă variată de produse de care au nevoie, la prețul corect:electro-casnice și produse de îngrijire a frumuseții,produse electroIT șitehnologii de ultimăgenerație, precum telefoane, tablete, laptopuri și accesorii, cu prețuri avantajoase. În magazin se vor găsi atât mărcidistribuite exclusiv de Domo–Westwood (home & beauty) și Expert Digital (periferice IT), cât și ale altor branduri partenere din diferite categorii.

“Deschidem magazinul Domo din Deva cu o nouă înfățișare mai atractivă , într-un spațiu nou, cu un portofoliu de produse redefinit, optimizat în linie cu nevoile consumatorilor, cu servicii și facilități pentru achiziție și garanții post achiziție. Ne redefinim special pentru clienții noștri, pentru a-i ajuta să găsească la noi toate avantajele pe care le caută la un produs, la prețul corect. Începem prin oferte speciale „de casă nouă” și am introdus o gamă largă de produse disponibile exclusiv în rețeaua Domo, cum sunt cele Westwood, o marcă dedicată persoanelor atente la investiții”, declară Irinel Popescu, International Sales Director România & Moldova, DOMO SRL.

Magazinul DOMO din Deva va funcționa în Shopping City Deva, la parter (adresa Calea Zarandului 87),în intervalul orar 09:00 –22:00 în fiecare zi, de luni până duminică.