Cros pentru sănătate și caritate la Petroșani

caritas1O acțiune caritabilă derulată duminică de Fundația Caritas din Petroșani a prilejuit pentru zeci de tineri din Valea Jiului un inedit mod de a face mișcare și, în același timp, de a contribui pentru un nou proiect social al asociației caritabile din Valea Jiului.

Zeci de tineri au luat parte la acest proiect, care s-a desfășurat în centrul civic al Petroșaniului. Organizatorii s-au gândit ca fondurile strânse de la toți participanții să fie folosite pentru amenajarea unui loc de joacă în incinta Centrului de Zi Maria Stein.

Printre cei care s-au înscris la startul acestui concurs s-a numărat și Andrei Carol Iacob-Ridzi, fiul primarului municipiului Petroșani care l-a încurajat, frenetic, pe tot parcursul competiției. ”Andrei și-a dorit foarte mult să participe la acest concurs, pentru a face mișcare dar, în același timp, pentru a fi alături de cei de la Caritas în proiectul lor care vine în sprijinul unor copii aflați sub îngrijirea acestei asociații la Centrul de zi Maria Stein din Petroșani”, a spus Tiberiu Iacob Ridzi.

caritas2