Premii pentru Valea Jiului la Gala Administrațiilor Locale din România

primaria vulcan_premiuGala premiilor pentru administrație, organizată de Revista Română pentru Administrație, care a avut loc la Brașov, la finalul săptămânii trecute, a consemnat și câteva vești bune pentru administrațiile locale din Valea Jiului.

Unul dintre Premiile de Excelență conferite autorităților locale din România a fost atribuit, și în acest an, municipalității din Vulcan. Astfel, dintr-un mare număr de proiecte selectate și nominalizate pentru această competiție națională, juriul a apreciat proiectul de modernizare a Colegiului Tehnic Mihai Viteazul ca fiind un proiect de excelență, la nivelul proiectelor de infrastructură școlară.

”Am adăugat cu bucurie și cu mândrie în panoplia de premii ale Primăriei și pe acesta, toate la un loc fiind expresia muncii susținute a tuturor celor ce contribuie zi de zi la dezvoltarea și modernizarea Vulcanului. În altă ordine de idei, cred că acest premiu, care vine succesiv după cel obținut anul trecut pentru proiectele noastre prvind modernizarea școlilor este o recunoaștere a meritelor pentru comunitatea Vulcanului dar și a Văii Jiului”, spune primarul Gheorghe Ile.

Anul acesta, la Gala premiilor pentru administrație și Primăria din Petrila a obținut un premiu. Acesta a fost acorat la categoria proiecte pentru infrastructură în sănătate. Astfel, premiul acordat Petrilei apreciază investiția autorităților locale din acest oraș pentru modernizarea și dotarea ambulatoriului din Petrila.