PRM își continuă reorganizarea în județul Hunedoara

prm hategPartidul România Mare se reorganizează temeinic, în ultima perioadă de timp, în perspectiva consolidării partidului astfel încât acesta să poată participa, cu scces, la bătălia electorală de anul viitor.

În acest sens, la finee săptămânii trecute, liderul PRM Hunedoara, Emanoel Andronache, împreună cu secretarul Biroului Județean al PRM, Daniel Ivașcu au avut, la Sântămărie Orlea, o întâlnire informală cu liderii partidului din zona Țării Hațegului. La această reuniune politică au participat:  liderul PRM Bănița, Petru Popescu; liderul  PRM Pui, Sorin Cristian Pau și  liderul PRM Hateg, Ioan Stăncescu.

În cadrul întâlnirii, liderul județean P.R.M. Hunedoara a făcut o prezentare a situației actuale din P.R.M. dar și câteva considerații cu privire la Congresul VI al P.R.M. programat pentru data de 31 octombrie 2015. Emanoel Andronache a arătat că P.R.M. va continua linia politică trasată de liderul Vadim și anume lupta împotriva mafiei, a crimei organizate din politica românească, acest lucru făcându-se prin prestația politică de zi cu zi a P.R.M.-ului.

În cadrul discuțiilor, s-a concluzionat ca, din punct de vedere orgaizatoric,  în acest moment, P.R.M.  are  capacitatea de a depune  liste complete de candidați pentru Consiliile locale și pentru primar în aproape toate localitățile din zona Țării Hațegului.

”Activul P.R.M. va trebui să se identifice și să se prezinte în fața electoratului în anul electoral 2016 ca o ofertă atractivă atât prin calitatea candidaților pe care partidul îi  va propune la alegerile locale,  cât și prin programul electoral care va trage un semnal serios de alarmă cu privire la accentuarea gravă a sărăcirii unei mari parți a populației României și a părăsirii masive de către tineri a țării în căutarea locurilor de muncă.  În acest context, P.R.M. le cere și tinerilor din zona Hațeg să nu mai părăsească țara  ci să vină alături de noi în alegerile de anul viitor pentru că împreună putem să găsim soluții, atât economice cât și politice, pentru toți românii”, arată Emanoel Andronache, liderul PRM Hunedoara.