Liderul PRM Hunedoara a devenit secretar executiv al patidului

prm1Petrileanul Emanoel Andronache, liderul Partidului România Mare din județul Hunedoara a fost ales în funcția de secretar executiv al PRM la Congresul acestui partid care a avut loc, la finalul săptămânii, în Capitală. Un alt hunedorean, Mircea Mincea Nicolae a fost ales membru în Consiliul National al PRM.

Congresul  al VI-lea al P.R.M. a desemnat și noul președinte al acestei formațiuni politice, care-i succede în funcție lui Corneliu Vadim Tudor. Delegații la Congres au ales, dintre cei 4 pretendenți ai acestei funcții, pe generalul în rezervă dr . Emil Străinu.

Tot la acest Congres, delegații PRM din întreaga țară au votat câteva modificări la statutul PRM și au aprobat un nou program politic cu care P.R.M. se va  prezenta în fata electoratului la alegerile din 2016.

prm congresNoul secretar executiv al PRM, Emanoil Andronache apreciază că ”rezolutia adoptata de Congresul P.R.M. arată rolul pe care P.R.M. îl va avea în cadrul vieții politice din România , considernd că PRM va fi partidul care constituie continuitatea singurei speranțe a României copleșită astăzi de o clasă politică coruptă, precum și luarea unor măsuri ferme împotriva imigrației pe teritoriul românesc.”

Liderul P.R.M. Hunedoara Emanoel Andronache mai arată că ”închiderea minei Petrila se produce într-un moment în care din păcate P.R.M. nu are reprezentare în Consiliul local Petrila, pentru a-și putea face acolo publică poziția sa de a se împotrivi la această decizie.”