Și vulcănenii s-au rugat pentru victimele tragediei de la București

vulcan1Câteva sute de vulcăneni s-au adunat luni după-amiază, în fața statuii minerului de la Poștă, pentru a aprinde o lumânare și a rosti o rugăciune pentru victimele tragediei de la clubul Colector din București.

Cei care s-au mobilizat pentru acest demers sunt, mai ales tinerii, care au venit la îndemnul lansat prin intermediul rețelelor de socializare de doi tineri: Bogdan Ionuț și Ionela Daniela. Lor li s-au alăturat însă și foarte mulți oameni din toate generațiile, dar și liderii comunității locale din Vulcan, care și-au dorit să exprime prin acest gest, solidaritatea lor cu milioanele de români din toată țara care au înțeles să marcheze în acest mod a treia zi de doliu național.

vulcan2

Evenimente similare au avut loc, și ieri, dar și astăzi, aproape este tot în Valea Jiului și în județul Hunedoara, de la Petroșani la Hunedoara și de la Deva la Brad.

În paralel, sute de oameni din Valea Jiului, dar și din celelalte zone ale județului Hunedoara au donat, în aceste zile, sânge din dorința de a putea fi, măcar în acest fel, de folos supraviețuitorilor tragediei de la București.