Senatorul Vochițoiu în echipa UNPR la consultările cu Președintele

vochitoiu la senatPreședintele României va continua vineri seria consultărilor cu principalele formațiuni politice din România, în vederea desemnării viitorului Prim Minstru al Guvernului, după ce astăzi PSD și PNL au fost invitate la Palatul Cotroceni.

Vineri, o delegație a UNPR va fi prezentă la Cotroceni pentru consultări, Din delegația UNPR condusă de președintele acestei formațiuni politice, Gabriel Oprea va face parteși un politician din Valea Jiului. Este vorba despre senatorul Haralambie Vochițoiu, cooptat de Gabriel Oprea în echipa care va reprezenta acest partid la întâlnirea cu Președintele României, Klaus Iohannis.

Potrivit senatorului Vochițoiu, UNPR își reafirmă determinarea de a susține orice soluție politică care asigură stabilitate României. Aceta mai arată că UNPR este un partid unit și va participa la efortul pe care întreaga clasă politică trebuie să-l facă astăzi pentru a răspunde așteptărilor societății. Este obligația UNPR și, în egală măsură, este obligația tuturor liderilor politici și a tuturor partidelor să găsească soluții care să refacă legatura între alegători și aleși, între contribuabili și instituții, între societate și politică.”