Tinerii din Petroșani solidari pentru o altfel de Românie

mitimg petrosani1Așa cum au anunțat, câteva sute de tineri din Petroșani s-au mobilizat prin ntermediul rețelelor de socializare și au venit, miercuri seara în fața Teatrului din Petroșani pentru a participa la un miting de protest, în semn de solidaritate cu ceilalți tineri din România, care au declanșat astfel de manifestări peste tot în țară.

Tinerii din Petroșani vor la rândul lor câteva drepturi simple, normale pentru conviețuirea într-un stat democratic, european: ”Vrem respectarea si aplicarea legilor ! Vrem o viata in siguranta pentru cetatenii Romaniei !Vrem respectarea drepturilor tuturor romanilor ! Vorem o viata decenta ! Nu vrem ca și mineritul si minele din Valea Jiului să fie ucise ! Nu mai vremcoruptie !”, sunt doar câteva din lucrurile pe care tinerii din Valea Jiului le-au scandat la acest miting.

miting petrosani2

Protestatarii sunt decisi să-și continue acest demers în piața publică până când, la nivelul factorilor de decizie din România, mesajul tonerilor români va fi receptat și, mai ales respectat.