Daniel Calimandruc a câștigat alegerile la Sindicatul Muntele EM Vulcan

calimandrucNoul președinte al Sindicatului Muntele – Departament EM Vulcan este Daniel Calimandruc. Acesta a obținut, la alegerile de ieri organizate la mina Vulcan, un număr de 222 de voturi din cele exprimate de sindicaliștii care au participat la scrutinul de alegeri. Daniel Calimandrul este maistru la mina Vulcan și, în ultimii ani, a îndeplinit funcția de președinte executiv al Departamentului EM Vulcan al Sindicatului Muntele.

“Conform regulamentului pe care îl au stabilit colegii din departamentul de la Vulcan au avut loc alegeri pentru funcţia de preşedinte al departamentului, funcţie care va deveni şi funcţie de vicepreşedinte executiv în cadrul Sindicatului Muntele. A câştigat Daniel Calimandruc, este un lider de sindicat care a activat în funcţia de conducere din cadrul departamentului. Faptul că salariaţii minei Vulcan sunt alături de el mă face să mă bucur şi asta înseamnă că activitatea sa a fost bună şi până în prezent”,  a declarat pentru grupul nostru de presă Petre Nica, preşedintele Sindicatului Muntele.

Calimandruc îi succede în funcție lui Ionuț Ciubotaru, care nu a mai participat la alegerile statutare din acest an. Ciubotaru va rămâne însă în mișcarea sindicală, având în vedere că deține funcția de secretar executiv al Sindicatului Muntele.