Cum vede senatorul Vochițoiu viitorul după întâlnirea cu Președintele României

vochitoiu la iohannisSenatorului de Valea Jiului Haralambie Vochițiu i-au fost suficiente doar 15 minute de dialog și o strângere de mână cu Președintele României pentru a se convinge defintiv că primul om din stat este cu adevărat preocupat de soarta țării.

Vochițoiu a fost prezent vineri dimineața la consultările de la Palatul Cotroceni pe care Klaus Iohannis le-a avut cu delegațiile patidelor politice, senatorul de Valea Jiului fiind inclus în componența delegației UNPR la acest eveniment.

”Vineri 6 noiembrie, dimineață însorită, la Cotroceni! În așteptarea Președintelui. 15 minute lungi… atât a durat întâlnirea .La ieșire eram mai puțin tensionat. Am dat mana -prima dată- cu dl. Klaus Iohannis, un om preocupat de soarta țării! Mulțumesc public d-lui președinte Oprea Gabriel pentru onoarea de a mă include în delegația UNPR. Acum pot să spun tuturor membrilor și simpatizanților noștrii că suntem un partid consolidat, cu identitate proprie si care contăm pentru stabilitatea și progresul României !” Cu aceste cuvinte descrie Vochițoiu imaginea alăturată, care reflectă experiența trăită de acesta, în premieră, la Palatul Cotroceni.