Primarul Gheorghe Ile a demarat o campanie de promovare a oamenilor de calitate ai Vulcanului

oameni2Primarul municipiului Vulcan, ing. Gheorghe Ile, își propune ca, în perioada următoare, să aducă în atenția comunității locale mai mulți oameni care, în opinia sa, fac cinste orașului și profesiei lor. Pentru a-i denumi într-un mod generic, primarul Ile le spune ”Oameni pentru oameni”. Numele acestora va fi promovat, în mod constant, pe pagina de facebook a primarului Gheorghe Ile și a viceprimarului Cristian Merișanu.

 

”Sunt foarte mulți oameni de calitate pe care este necesar să-i cunoaștem mai bine. Să le cunoaștem munca, să le cunoaștem performanțele, să îi apreciem, să îi promovăm.  Împreună cu viceprimarul Cristian Merișanu am decis să valorificăm spațiul de comunicare online pentru a-i aduce sub lumina publicului pe cei ce muncesc în Vulcan în folosul cetățenilor, indiferent că sunt vulcăneni sau din altă localitate”, arată Gheorghe Ile într-o postare făcută publică astăzi pe pagina sa de socializare.

Primii oameni printre oameni pe care primarul municipiului Vulcan îi aduce în atenția opiniei publice fac parte din personalul  Laboratorului Integrat de Recuperare Medicală, sau mai pe înțelesul tuturor, de la Fizio-Terapia de la Ambulatoriul Spitalului Municipal Vulcan.

” Cred că foarte mulți dintre prietenii mei au avut nevoie de serviciile acestui laborator și cred că foarte mulți și-au putut recăpăta starea de sănătate după ședințele de fizio-terapie oferite aici. Mulțumesc personalului medical din cadrul acestui laborator: Dr. Minulescu Tiberiu, asistentele: Andronache Camelia, Ailincă Felicia, Bolonduț Elena, Ciomag Florentina, Irimie Roxana, Ilieș Ioana, Moga Felicia, Răducan Denisa, kineto-terapeut Popa Bogdan”, arată Gheorghe Ile, în postarea sa.

Laboratorului Integrat de Recuperare Medicală de la Spitalul din Vulcan tratează lunar aproximativ 200 de pacienți cu diferite afecțiuni locomotorii și circulatorii, din toată Valea Jiului. În funcție de diagnostic pot fi făcute cure de recuperare la următoarele cabinete:

1. ELECTROPTERAPIE de joasă și medie frecvență.
2. UUS ( ultrasunet)
3. MDF ( magneto diaflux)
4. US ( ultrascurte)
5. Baia galvanică.
6. Sala de gimnastică
7. Saună
8. Masaj
9. Aplicații cu parafină.

În curând va fi disponibil și un aparat destinat pacienților cu afecțiuni circulatorii severe. SHOCK WAVE… un dispozitiv care ajută la recuperarea sănătății articulațiilor.

Cei asigurați prin Casa de Sănătate primesc aceste servicii medicale, în baza trimiterii de la medicul de familie și cu cardul de sănătate.
Cei ce nu sunt asigurați pot primi aceleași servicii pentru 120 lei/ 10 ședințe.

Această prezentare necesită JavaScript.