Campanie de colectare a deșeurilor electrice, sâmbătă, la Vulcan

deseuri_7_Primăria municipiului Vulcan, în parteneriat cu SLC Hunedoara, organizează sâmbătă, 14 noiembrie o campanie de colectare a deșeurilor provenite din echipamente electrice, electronice și electrocasnice.

Astfel, locuitorii din Vulcan (inclusiv din zonele Dealu Babii, Jiu, Paroșeni sau Coroești) pot depune deșeurile electrice și electrocasnice vechi sau defecte la standul special amenajat de la magazinul Profi sau pot solicita mașina de colectare, apelând la nuărul de telefon gratuit 0800.444.800, între orele 9,00 și 17,00.

Fiecare deponent va primi Cupoane valorice pentru aparatele electrice mari, întregi (de ex. combine, vitrine și lăzi frigorifice, frigidere, congelatoare, mașini de spălat rufe și vase, uscătoare de haine, aparate de aer condiționat etc.). Cupoanele au valori cuprinse între 20 și 40 de lei, sunt sub forma de tichete cadou și pot fi utilizate pentru cumpărători în orice magazin afiliat TicketCadou.

Pentru orice alt aparat electric predat în cadrul acțiunii de sîmbătă, respectiv fier de călcat, aspirator, calculator, monitor, cafetieră, radio, televizor, scule electrice etc. se vor acorda taloane de participa la o tombolă. În cadrul tombolei se pot câștiga două fiare de călcat și 4 steuri nivelă. Tragerea la sorți a câștigătorilor tombolei va fi efectuată sâmbătă seara (14 noiembrie), de la ora 18,30 la sediul Primăriei municipiului Vulcan.