Au început lucrările de modernizare a străzilor pietonale depe str. N. Titulescu din Vulcan

ile la birouUnul dintre cele mai așteptate proiecte de investiții în infrastructură din municipiul Vulcan a fost demarat în luna noiembrie de către autoritățile locale de la Vulcan.

Este vorba despre lucrările care vizează reabilitarea și modernizarea trotuarelor de pe str. Nicolae Titulescu, cea mai lungă stradă din municipiul Vulcan. ”Așa este, au început lucrările pe str. N. Titulescu, unde vom amenja corespunzător trotuarul. Se vor monta borduri și pavele pe ambele sensuri. Deja, am început lucrările în zona Mercur, de la intrarea în oraș, acolo unde firma care a câștigat licitația a adus deja materialele necesare, utilajele și echipele de muncitori, fiind începută efectiv investiția”, spune primarul Gheorghe Ile.

Acesta a precizat că lucrările vor continua în lunile noiembrie și decembrie, atâta timp cât condițiile meteo vor permite acest lucru, urmând ca ele să fie finalizate în cursul anului viitor. ”Vom lucra și la acest obiectiv de investiții pe tronsoane. Începem cu zona Mercur – Școala gimnazială nr. 5 – Colegiul Tehnic, vom continua apoi cu un alt tronson de la Colegiul Tehnic la Școala gimnazială nr. 4 și, mai apoi, cu ultimul trosnon, până dincolo de Biserica romano-catolică, la intersecția drumului spre Dealu Babii”, explică primarul Ile.

Acesta își exprimă totodată speranța că, după finalizarea lucrărilor la artera pietonală, cei de la compania de drumuri care au în proprietatea șoseaua rutieră care traversează Vulcanul, pe str. N. Titulescu, vor face, la rândul lor, lucrările de asfaltare necesare pentru ca și acest drum să fie complet modernizat.