Bandă transportoare în poligonul de inițiere schi și snowboard din Straja

banda trabsportoare de ski la strajaInvestitorii privați din domeniul serviciilor turistice din stațiunea Straja se pregătesc intens pentru debutul noului sezon de iarnă Sezonul turistic de iarnă.

O noutate pentru micii schiori vine din partea administratorilor Școlii de Schi și Snowboard ”Platoul Soarelui”. Aici urmează a fi montată o bandă transportoare specială care va deservi poligonul de inițiere schi și snowboard. Instalația este achiziționată de la liderul mondial Sunkid și va avea rolul de a înlocui efortul de a urca în trepte al celor care învață de schieze, mărind în acest fel și timpul  alocat alunecării pe zăpadă. În plus, reținerea și disconfortul resimțit de începători, fie ei copii sau adulți, de a folosi teleschiul încă de la prima oră de inițiere sunt practic eliminate prin folosirea acestei benzi transportoare.

Administratorii școlii de Schi și Snowboard ”Platoul Soarelui” spun că folosirea benzii transportoare în poligonul de inițiere se face fără costuri suplimentare pentru cei care aleg serviciile acestei școli pentru a învăța să schieze.