Moștenirea lui Vadim Tudor pentru peremiști

corneliu-vadim-tudorDeși au pornit pe un nou drum în reconstruirea Partidului România Mare, liderii acestei formațiuni politice din Valea Jiului încă nu se pot despărți de memoria președintelui fondator al PRM, Corneliu Vadim Tudor.

În preajma zilei de 28 noiembrie, aniversarea poetului CV Tudor, liderul PRM Hunedoara, Emanoel Andronache rememorează câteva momente din viața acestuia, momente care constituie o adevărată moștenire politică lăsată suporterilor săi de Vadim Tudor.

”Este sfârșit de noiembrie 2015. Se apropie ziua de 28 noiembrie, zi în care, an de an, îl sărbătoream pe liderul nostru Corneliu Vadim Tudor. Stau și mă gândesc acum la felul în care 2015 a trecut cu o viteză amețitoare pentru Vadim. Dupa ani de certuri , s-a împăcat cu Mărioara Zăvoranu chiar înainte de decesul acesteia. Tot ca o premoniție de adevărat creștin, a găsit puterea de a se împăca si cu Oana Zăvoranu. la fel, în momente grele din viața acesteia, dorea să o ajute o altă veche prietenă P.R.M.-ista: Mitzura Arghezi. Coincidență sau nu, dupa plecarea Tribunului s-a mai stins un alt suflet drag lui Vadim: avocata Paula Iacob. Din punct de vedere politic, trebuie să-mi amintesc că în 12 septembrie, la București, ne cerea tuturor liderilor județeni ai P.R.M.  să organizăm un mare miting împotriva perspcetivei imigrației siriene în România. Avea atâtea de făcut… Și totuși…Dumnezeu a hotărât că robul sau Corneliu trebuie să plece dintre noi… Am rămas triști , săraci și fără orizont… Încet-încet P.R.M.-ul  și-a ales o nouă conducere, dar dorește să ducă mai departe testamentul politic al lui Vadim”, spune Emanoel Andronache.

pozaprmLiderul PRM Hunedoara mai arată că ”ziua de 28 noiembrie mi-aș fi dorit să fie una specială, în care să-l felicităm pe liderul nostru drag Vadim , sa-i fim alături și să contribuim la câteva momente frumoase și fericite din viața sa. Plecarea liderului Vadim ne lasă moștenire doar amintirile frumoase și sperantele pe care le avea Vadim pebtru țara sa și pentru poporul său. De aceea, cred că noi avem o mare  datorie de a continua și împlini idealurile mărețe ale sale. Respect și iubire eternă, Vadim !”