Ministrul Energiei e nemulțumit de cum merg lucrurile la CEH

Victor-Vlad-GrigorescuMinistrul Energiei, Victor Grigorescu, a cerut, vineri, Complexului Energetic Hunedoara să finalizeze în cel mai scurt timp planul de restructurare, în condiţiile în care compania se află încă în perioada de evaluare.

“Constat şi la Hunedoara, cu regret, că am convenit împreună cu partenerii noştri europeni, dar şi cu instituţii româneşti, un plan de acţiune în vară, care presupunea definitivarea unui plan de restructurare şi că acest plan de restructurare nu este gata, deşi ar fi trebuit să fie la această dată finalizat şi aprobat. I-am rugat pe toţi colegii să ne concentrăm ca acest plan să fie finalizat în cel mai scurt timp şi înaintat sau să urmeze procedurile de rigoare”, a afirmat Victor Grigorescu, într-o conferinţă de presă.

De asemenea, şeful de la Energie i-a invitat pe cei de la Complexul Energetic Hunedoara să discute despre situaţia în care se află compania, scrie Agerpres.

În altă ordine de idei, ministrul a apreciat că stocurile de cărbune de la CEH sunt ”departe de ceea ce ar fi fost de dorit” şi a cerut să aibă o informare zilnică privind parametrii companiei, dar şi un plan de funcţionare până la sfârşitul iernii.