La Teatrul din Petroșani se deschide astăzi ”Prăvălia cu sentimente”

teatru1„Ce ați spune dacă în cartierul dumneavoastră s-ar deschide o prăvălioară care ar comercializa sentimente de ocazie sau second hand și ați putea achiziționa de acolo o pungă de fericire, o jumătate de litru de tristețe sau o lădiță cu dezamăgire?

Pentru că așa ceva nu este încă posibil, vă invităm să vedeți spectacolul „Prăvălia cu sentimente” de Cornel Udrea. Veți fi martorii unei radiografii sentimentale a societății noastre, cu bunele și relele, cu speranțele și deziluziile, cu visele și susceptibilitățile ei.

Vânzătoarea de sentimente, în rolul căreia apare actrița Carmen Frățilă – la 30 de ani de teatru pe scena sătmăreană, își va expune sufletul jumulit, experiențele eșuate și amintirile dezbrăcate la pielea goală într-un joc de-a râsu`-plânsu` concretizat în următoarea replică a celebrului umorist Cornel Udrea: „Eu știu că Isus n-a plecat niciodată. Ridicarea la Tatăl Ceresc a fost anulată. El a rămas printre noi și mai încearcă să ne mântuie. Dar nu-l putem vedea fiindcă nu suntem nici curați și nici nu credem. El vede toată goana asta bezmetică și așteaptă. Mi-e teamă că într-o zi, obosit și dezamăgit, va pleca totuși, iar reîntoarcerea se va amâna cu încă o veșnicie”, Andrei Mihalache

Astăzi, luni 30 noiembrie, de la ora 18:00

teatru2