Sfântul Andrei aduce lumina sărbătorilor la Petroșani

primarie-petrosani-sarbatoriÎncepând din această seară, Petroșaniul va îmbrăca ținuta srbătorilor de iarnă. În acest scop, angajații Direcției pentru Administrarea Domeniului Public și Privat, împreună cu specialiștii firmei care pune la dispoziție ornamentele luminoase, au finalizat acțiunea de decorare a principalelor străzi și intersecții, care vor fi iluminate în spiritul sărbătorilor de iarnă.

Iluminatul ornamental de la Petroșani va fi pus în funcțiune în această seară. Evenimentul va avea loc, de la ora 17,30 în Parcul Cerntral ”Carol Schreter”, acolo unde primarul Tiberiu Iacob Ridzi îi așteaptă pe toți copiii care vor să se bucure de momentul punerii în funcțiune a iluminatului ornamental. ”Începând cu acest an, pornim iluminatul ornamental la Petroșani cu o săptămână mai devreme, de Sf. Andrei, astfel încât orașu să îmbrace straie de sărbătoare în întâmpinarea primei mari sărbători a lunii decembrie: Ziua Națională. Vom aprinde iluminatul ornamental în această seară, împreună cu toți copiii care vor veni să se bucure de acest moment frumos”,  declarat Tiberiu Iacob Ridzi. Momentul pornirii iluminatului ornamental de la Petroșani va fi urmat de un concert de colinde, eveniment care deschide, de asemenea, sezonul spectacolelor de colinde din Valea Jiului

Pentru anul acesta, municipalitatea de la Petroșani are și câteva surprize noi în privința decorațiunilor de sărbătoare, iar numărul străzilor și zonelor pietonale în care a fost montat iluminat ornamental a crescut față de cel de anul trecut.