Expoziție National Geographic Photo Contest 2015, la Shopping City Deva

dan besliuShopping City Deva, cel mai important centru de divertisment și cumparaturi din zona de vest a României le aduce hunedorenilor, în premieră, fotografiile câștigătoareîn prestigiosul concurs National Geographic Photo Contest 2015.

Expoziția celui mai mare concurs de fotografie din România va fi prezentă în Shopping City Deva începând cu data de 03 decembrie, la ora 18:00, debutând cu un curs gratuit de fotografiesusținut de expertul Dan Beșliu. Fotografiile vor putea fi admirate până pe data de 09 decembrie.

La concursulNational Geographic Photo Contest 2015, care s-a desfășuratîntre 2 iulieși 30 septembrie 2015, au fost înscrise 1514 imagini, realizatede 773 de fotografi. Pentru fiecare secțiune din concurs, NATURĂ, OAMENI, ANIMALE, REPORTAJ și PLIMBĂRI PRIN BUCUREȘTI,au fost desemnate câștigătoare câte două fotografii: una la Alegerea Publicului (prin vot online pe http://photocontest2015.natgeo.ro) și una la Alegerea Juriului, format din experți în arta fotografică precum Cătălin Gruia, redactor șef National Geographic & NG Traveler, Zoltan Lorencz, artist vizual, arte plastice și regie film, Marian Ilie, fotoeditor, Hepta Photo Agency, Dan Beșliu, fotograf, lector SFF, Eugen Negrea, Președinte al Asociației Artiștilor Fotografi din România.

Pentru a veni în întâmpinarea pasionaților de fotografie ce vor să învețe tehnicile ce ridică fotografiile la rang de artă, Shopping City Deva îi invită pe hunedoreni la un curs de fotografie cu intrare liberă, ceva fi susținut de Dan Besliu. Cursul va avea loc în deschiderea vernisajului, pe data de 03 decembrie, începând cu ora 18:00.

Dan Beșliu este lector de fotografie și editare de imagini la Școala de Fotografie Freelancer, cu peste 3.000 de imagini publicate în ziare și reviste. A susținut de-a lungul carierei 12 cursuri de tehnică fotografică, 8 cursuri de artăfotografică, peste 50 de workshop-uri de fotografie, peste 30 de cursuri de fotografie pentru tineri in programul  „Vorbești fotografie?”, 7 tabere de fotografie pentru copii și numeroase cursuri foto pentru companii.

Expoziția de la Shopping City Deva face parte dintr-un vernisaj național ce aduce cele 10 lucrări câștigătoare în orașe precum București, Constanta, Târgu Jiu, Ploieștiși Brăila.Concursul National Geographic Photo Contest 2015 a fost organizat de Burda Media București în parteneriat cu Skin Media, importator oficial Nikon, Photosetup, National Geographic Channels România și rețeaua Nepi.

Sursa foto: Facebook/Dan Beșliu