IT-ul o șansă pentru Valea Jiului

itul la univrsritateJoi 3 decembrie 2015, ora 13 în Aula Universității din Petroșani va avea loc evenimentul IT intitulat – “IT-ul o șansă pentru Valea Jiului!”, eveniment organizat de Universitatea din Petroșani în parteneriat cu Microsoft România.

”Pentru că IT-ul poate reprezenta un liant între studenții și profesorii Universității din Petroșani și respectiv elevii și profesorii liceelor din Valea Jiului, pentru că am coordonat și am convingere că pot coordona și viitoare cursuri de perfecționare în IT dedicate profesorilor, studenților și elevilor alături de parteneri de prestigiu ca și Microsoft sau SIVECO România, vă aștept pe dumneavoastră, profesori de informatică sau profesori care utilizați IT-ul în activitatea didactică și de cercetare la acest eveniment IT. De asemenea, am convingerea că acest eveniment poate gerena o creștere a vizibilității Universității din Petroșani în spațiul public”, spune Eduard Edelhauser, principalul organizator. 

Evenimentul include și o lansare de carte cu titlul “Informatică aplicată – Ediție revizuită” elaborată chiar de  către Eduard Edelhauser, cadrul didactic al Universității din Petroșani.